Sivut

sunnuntaina

IKÄVIÄ UUTISIA


Monet teistä on varmaan huomanneet huimasti hidastuneen postaustahdin. Jännä muistella, miten noin vuosi sitten saatoin postata saman verran kuukaudessa, kun mitä nyt olen koko alkuvuoden aikana postannut. Syynä tähän on olleet monenlaiset kiireet, mutta myös inspiraation puute. Ehkä myös ajatus: Onko tää sittenkään mun juttu? Taustalla on myös muisto muutaman vuoden takaa, kun olin älyttömän stressaantunut koko ajan. Stressi katosi jossain vaiheessa ja se fiilis näkyi ja näkyy toivottavasti edelleen musta monella tapaa. Ja nyt, kun koulussa alkaa kevätrutistus, kalenteri pursuaa asioista, ja tekemättömiä juttuja riittää joka sormelle, meinaa tuo samainen stressi iskeä jälleen.

Siksi ainoa ratkaisu tällä hetkellä on pistää blogi tauolle. Tuntuupa ikävältä sanoa tämä, sillä tiedän miten paljon esimerkiksi tutoriaaleja odotettiin. Niitäkään ei siis nyt tulla näkemään kevään ja kesän aikana, vaikka näin lupailin. Tällä hetkellä kuitenkin on nyt niin, että muutoksia pitää tehdä ja koin tämän tarpeelliseksi. Toivon tästä kaikesta huolimatta todella paljon, että ymmärrätte! 

Voi olla, että jo kuukauden päästä huomaatte mun postauksen bloggerissa tuttuun tapaan, mutta voi yhtä hyvin olla, että tämä on mun viimeinen postaus. Ja ei, tämä ei ole hätiköity päätös, vaikken asiasta ole hirveästi puhunutkaan. Monen asian summa painoi kuitenkin vaa'assa enemmän, kuin ne kaikki hyvät puolet. Nukkeja en todellakaan aio myydä, eikä blogin poistaminen tule kuuloonkaan. Jääköön tänne kaikki kivat bloggailumuistot, jotka ehkä joku päivä saavat mut palaamaan takaisin! Mutta kuten sanoin, en lupaa mitään. Täytyy kuulostella ja mennä päivä kerrallaan!

Tästä harrastuksesta on ollut paljon iloa ja oon löytänyt monia upeita blogeja ja persoonia täältä blogimaailmasta. Suuret kiitokset ja halit kaikille teille lukijoille ja vielä erityissuuret kiitokset teille, jotka nostitte aina mun kuvausintoa ihanilla kommenteillanne <3 Jäi varmasti paljon juttuja kertomatta, mutta päästän teidät jatkamaan nyt sunnuntaipäivän ja vapun viettoa. Nauttikaahan lämmöstä ja hyvistä keleistä!

Mukavaa jatkoa teille kaikille ja ennenkaikkea kivoja nukkeiluhetkiä!


19 kommenttia:

 1. Hei <3 On todella tärkeää ja hienoa, että tunnistat tuon stressin uhkan! Been there!
  Toivotan sulle virkistävää taukoa ja toivon kovasti, että jossakin vaiheessa tämä blogi taas vetää sut tänne; kertoilemaan kuulumisia, esittelemään nukkekuvia, tai mitä tahansa :) Love!

  VastaaPoista
 2. Harmillista, mutta ymmärrettävää:)
  Mullakin alkoi se kevään rutistus!
  Toivon sulle nautinnollista taukoa!<3

  VastaaPoista
 3. Voi harmi :( Oli aina mukavaa lukea kommenttejasi ja aivan parhaita postauksiasi♥ Toivottavasti sitten palaat, kun todella moni hyvä bloggaaja lopettaa, mutta jos sinä et enään jaksa kirjoittaa blogia niin ei sinun tarvitse :) Juuri nuo yläaste/ lukiolaiset eniten lopettavat bloggauksen juuri kiireiden takia, ja ymmärrän sen hyvin:) Eihän blogi mikään elämä ole. Eikä missään tapauksessa kannata tulla takaisin vain lukijoiden takia, koska tärkentähän on se, että sinulla on kivaa, eikä blogi painosta. Voithan pitää tätä vähän niinkuin sellaisena blogina, jonne Päivitä silloin kun huvittaa. Voin vain sanoa, että olet Suomen parhaimpia bloggaajia, ihanaa kun olet jaksanut pitää blogia näinkin kauan♥

  Oikein mahtavaa taukoa sulle♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
 4. Voi harmi, toivottavasti löydät tiesi takasin blogien maailmaan vielä joskus!♥ Ymmärrän ton fiiliksen, itelläkin on niin paljon kiirettä että välillä tuntuu että kaikki kaatuu päälle. Pärjäile~❤

  VastaaPoista
 5. Voih, ikävä kuulla :c
  Hyvä puoli tässä nyt kuitenkin on se, että sulle jää muutakin aikaa, eikä tuu sitä stressiä. Ymmärrän siis oikeesti hyvin sun päätökses ja arvostan sitä ~ Toivottavasti kuitenki vielä joskus tänne blogiin päädyt kirjottelemaan, oot nimittäin tosi positivvinen bloggaaja ja sun tekstejäs on aivan mahtava lukea (ja kuvia tietenkin ihana katsoa <3)!

  Hyvää ja virkistävää taukoa sulle! ^.^

  VastaaPoista
 6. Ohhoh, tämä tuli kyllä nyt hieman puskista. Olen toki huomannut hidastuneen postaustahdin, mutta kirjoittaessasi olet vaikuttanut aina niin pirteältä, kuvatarinaa olet jaksanut jatkaa ja lupailit jopa tutoriaaleja. Ymmärrän tosi hyvin, itsellänikin on ollut pilviä hipovat määrät kokeita ja harrastusperäisiä kiireitä. Ja olethan kumminkin pitänyt tätä blogia jo melko pitkän aikaa. Toivon, toivon TODELLA, että tämä ei jää viimeiseksi postaukseksi, blogisi oli nimittäin yksi lemppareistani. Kaikkea hyvää sinulle, Diamond♥

  VastaaPoista
 7. :C Surullista että joidut jäämään tauolle, mutta hyvä ettet yritä pakolla jatkaa. Hyvää vappua sinulle, hoida koulu kunnolla loppuun niin pääset hyvin ansaitulle kesälomalle. Toivottavasti blogisi vetää dinut vielä joskus takaisin.

  VastaaPoista
 8. :C Surullista että joidut jäämään tauolle, mutta hyvä ettet yritä pakolla jatkaa. Hyvää vappua sinulle, hoida koulu kunnolla loppuun niin pääset hyvin ansaitulle kesälomalle. Toivottavasti blogisi vetää dinut vielä joskus takaisin.

  VastaaPoista
 9. MITÄ OIKEESTI OON NYT TOSI SURULLINEN JA MIETIN HETI ETTÄ MITÄ IHMETTÄ KUN TÄN POSTAUKSEN NIMI OLI JOKU "IKÄVIÄ UUTISIA" (?)!!!! ;____; Mutta vaikka olenkin niin surullinen kuin olla ja voi, niin päätöksesi on täysin ymmärrettävä. C':

  Sun nuket ja ihanat kuvat toi mulle inspiraatiota ja paljon!! <3 Ja kuten sanoin tää blogi on maailman paras, ja on vieläkin, vaikka lopettaisit tämän kokonaan!! <33 Ja aina kun tulin tänne "päiväonmennytpilalle" päivänäni "xD" niin sun postaukset piristi mua aina tosi paljon!!!! <3

  Mutta se on kuitenkin pääasia, että saat hoidettua koulun kunnolla loppuun ja saat kunnolla rentoutua kesälomaksi!!!! :') Ja se on totta, ettei stressillä otetuista kuvista tule mitään. :D

  Ja vaikka tämä on sinun päätökseksi, niin toivoisin, että joskus tulisit taas tänne, mutta sinähän sen päätät. :33

  Kaikkea hyvää ja toivottavasti stressisi lähtee ennen koulujuttujasi!!! <33

  Rakkaudella Hunaja

  VastaaPoista
 10. Voi harmi, miten ikävä kuulla! Mutta mä ymmärrän ja arvostan päätöstäsi. Ei nukkeilun kuulu olla stressaavaa, vaan hauska harrastus. Tsemppiä siis kouluun ja oikein ihanaa kevättä ja kesää! ♡ Toivon sydämmestäni, että joku päivä huomaan sun postanneen, sillä tätä upeaa blogia, kuvatarinoineen, kuvineen, nukkeineen ja teksteineen tulee kamala ikävä! ;_;♡

  Haluan vielä kertoa, että oot inspiroinu mua ihan hirveästi ja tää blogi on ollut yksi ehdottomista suosikeistani! <333

  Kaikkea hyvää! ~♡

  VastaaPoista
 11. Voi ei. Mutta ymmärrän hyvin kun mullakin on melkein joka päivä jotain, mutta toivottavasti pääset pian taas blogin pariin :)

  VastaaPoista
 12. Miksi koulun pitää aina syödä elämää? Tuli kieltämättä hieman haikea olo, koska olet yksi lempi nukkeilijoistani, mutta ymmärrän sinua enemmän kuin hyvin. Joistakin asioista pitää irtautua ja laittaa tärkeysjärjestykseen, ja on hyvä, että osaat laittaa asiat tärkeysjärjestykseen, taas kuin minä. :D :/ Toivon sinulle kaikkea hyvää ja tsemppiä kouluntielle♥ Muista, että jos joskus haluat palata, täälä on ihmisiä, jotka ottavat sinut hyvin vastaan. (:

  ♥Sydämelisin terveisin Hobitti, Norbert & Domino♥

  VastaaPoista
 13. Voi ei! Sun ihana ja kaunis blogi. En vaan käsitä.

  Seurasin sun blogia pitkään anonyyminä ja nyt kommentoin profiililla. Sun blogi on todella ihana ja kuvat oli aina tosi inspiroivia ja hyvä laatuisia. Harmi vain, että sun motivaatio ja aika on lopussa.
  Ymmärrän, että ei se aika vaan välttämättä riitä... Ja jos blogi stressaa, niin älä väkisin ota paineita ja yritä laittaa postausta.

  Hyvää loppukevättä ja kesää sinulle! Jos innostus palaa, olen valmiina ottamaan sinut iloisesti vastaan❤
  ~Kiki

  VastaaPoista
 14. Voi ei! Olin just tulossa liittymään lukijaks... Toisaalta mä voin tehä sen kyllä yhä! ^^ Ikävä, jos blogi stressaa. ):

  http://pullipblogkunaitokatana.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. Anonyymi18.53

  Tätä juuri tarkotin, kun puhuin upeista persoonista! Ihanat te <3 Kiitos tsempeistä ja toivotuksista ja paljon haleja jokaiselle!

  - Diamond

  VastaaPoista
 16. HUOMASIN TÄN VASTA NYT! ;-; mutta parempi että sitä blogia kirjoittelee omaan tahtiin ja oman mielen mukaan, kun että pakolla yrittää postailla. Kaikkea hyvää sulle toivottavasti palailet vielä tänne kun sun nuket ja kaikki on niin perf♥ ja sun kommentit mun postauksissa oli aina yhtä ihania, nostatit mun nukkeinnon huippuun! Kiitos siitä, toivon todella että tää ei jää sun viimeiseksi postaukseksi, mutta tee omalla tahdilla, sillä ei ketään voi pakottaa mihinkään c: Välillä tämmösiä päätöksiä pitää tehdä, itsekkin olin yhteen aikaan yli puoli vuotta hiljaa blogissa, mutta se kyllä auttoi, sillä sen jälkeen nukkeilusta ja tästä kaikesta on tullut se asia jolla saan stressin pois. Toivottavasti sullekkin käy noin c: (tästä tuli pitempi ja sekavampi kuin luulin >_< )

  VastaaPoista
 17. Anonyymi12.43

  Pitkästä aikaa täällä! Miten tulikaan ikävä lueskelemaan teidän postauksia ja tekemään omia... Katsotaan, katsotaan. Ja ei, en suinkaan ole poistanut vanhoja postauksia vaan palautin ne vain luonnoksiksi. Tämä siitä syystä, että jos olen tulossa takaisin niin ehkäpä puhtaalta pöydältä aloittaminen tuntuisi helpommalta! Kiitokset kaikille ymmärryksestä ja siitä, että olette edelleen tämän blogin lukijoita <3

  -Diamond

  VastaaPoista
 18. Hei, Mad Marionette täällä! ♥ Tulin pitkästä aikaa katsomaan blogiasi.
  Ensiksi tahdon pahoitella sitä, että en ole pitkiin aikoihin käynyt katsomassa sinun, enkä oikeastaan kenenkään muunkaan blogia. :-( Henkilökohtaiset, painavat asiat ovat vaivanneet minua jonkin aikaa. Siinä samalla koko Bloggerin maailma on jäänyt unholaan.

  Ymmärrän todella hyvin päätöksesi tauon pitämisestä! Itselläni on ollut runsain määrin kokemusta sinuakin vaivanneesta tuholaisesta, nimittäin stressistä. Stressin voittamiseen tehokkain keino onkin se, että sulkee mahdollisimman monet stressin aiheuttajat pois. On tärkeää antaa itsensä hengähtää. Muutoin stressi ottaa vallan, ja se jos mikä saa aikaan pahaa jälkeä. ;_;

  Postauksesi olivat kerta kaikkiaan ihania! Rakastin kuviasi, kuvatarinoitasi, tapaasi kirjoittaa ja luoda tunnelmaa! ♥ Kiitos, kun julkaisit meille niin paljon ihania postauksia. :3 Lähetän paljon terveisiä suloisille, kauniille nukeillesi! Ja valtava kiitos kaikista ihanista kommenteistasi, joita jätit blogiini. ;__; ♥

  Toivon sinulle kaikkea hyvää - aurinkoisia kesäpäiviä, onnea ja iloa!♥

  Ps. Olen itsekin harkinnut ns. puhtaalta pöydältä aloittamista. Toivottavasti törmäämme vielä jonakin päivänä blogien maailmassa! Jos haluat joskus ottaa minuun yhteyttä, tässä sähköpostini: monsteripaivakirjat@gmail.com

  ♥:llä, Mad Marionette

  VastaaPoista
 19. Tulin pitkästä aikaa blogiisi, ja tippa tuli linssiin :3 Sä oot auttanu mua kauheesti eteenpäin, ja antanut mule tän ilosen asian- nukkeilun. Muistelen miltei joka päivä sun mahtavaa blogia ja sun ilosia kommentteja, jota aina lähetit! Oot oikeesti ihan sairaan mahtava^^

  VastaaPoista